Termeni și Condiții

Introducere

Website-ul pe care il navigati https://arcstudiowear.com este proprietatea NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, întreprindere înregistrată la ORC Cluj Napoca sub nr F12/425/2021 Romania cu adresa sediului social in Cluj-Napoca, str. Poet Grigore Alexandrescu , nr 21, ap.166, jud Cluj, nr de înregistrare fiscală 43868770.

Acest document detaliază Termenii si Condițiile sub egida cărora puteți utiliza website-ul https://arcstudiowear.com. Accesarea acestui website va fi guvernată de Termenii si Condițiile stipulate mai jos care sunt considerate ca minime norme de utilizare. Utilizarea acestui website se face in concordanță cu legislația în vigoare în România. Utilizarea ca și vizitator și achiziționarea produselor oferite prin intermediul lui implică, în mod tacit, acceptarea fără rezervă a acestor Termeni si Condiții cu toate consecințele care derivă din ele. De asemenea, NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ își rezervă dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga sau retrage în parte sau în întregime Termenii și Condițiile descrise.

Termenii si Condițiile se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor sau celor care accesează sau folosesc acest website. De asemenea, se aplică tuturor comenzilor plasate prin intermediul acestui website, către NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, indiferent de modalitatea de accesare a website-ului. Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, sunteti de acord cu următorii Termeni si Condiții și vă obligați sa le respectați. Înainte de plasarea unei comenzi vă rugam să vă asigurați că ați citit si înțeles Termenii și Condițiile. Daca nu sunteti de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare, nu accesați acest website.

Definiții ale termenilor specifici care vor fi utilizați în continuare:

 • CLIENT/UTILIZATOR: persoană cu vârsta de minim 18 ani împliniți, care nu se află sub tutelă, care accesează website-ul din motive personale sau profesionale, care a acceptat Termenii si Condițiile stipulate referitor la utilizarea website-ului
 • FURNIZOR: ArcStudio, brand al NEMES CLAUDIA ALEXANDRA II
 • WEBSITE: se refera la website-ul https://arcstudiowear.com prin intermediul căruia utilizatorul/clientul are acces la produsele oferite de NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ
 • UTILIZARE ABUZIVĂ: se referă la utilizarea website-ului contrar standarelor de utilizare si a legilor in vigoare sau care ar putea sa aduca prejudicii de orice fel NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUAL

NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ pune la dispoziție informațiile din acest website in scop informativ general și nu garantează exactitatea lor la un moment dat, desi se vor depune toate eforturile pentru actualizarea constantă a informațiilor furnizate.

Publicarea oricăror produse sau servicii pe acest website la un moment dat nu implică sau garantează faptul ca acestea vor fi disponibile în orice moment și în orice condiții. NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ își rezervă dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs sau de a refuza onorarea oricăror comenzi plasate.

De asemenea, NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ își rezervă dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga sau retrage în parte sau în întregime structura și/sau conținutul și/sau interfața website-ului sau a oricărei pagini sau subpagini a acestuia, de a limita sau restricționa accesibilitatea , de a întrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate furnizarea de informații, produse și servicii puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără notificare sau consimțământ prelabil individual sau general de la terți. Orice versiune nouă de Termeni și Condiții intra în vigoare odată cu publicarea acestora și nu există alți Termeni si Condiții valabile pe acest website cu excepția acelora premise și acceptate de NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ în urma unei solicitări trimise la claudia@arcstudiowear.com.

Utilizarea acesti website implica acceptarea în întregime a acestor Termeni si Condiții de utilizare.

Copyright

Conținutul acestui website este proprietatea NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ. Website-ul în sine, precum și orice materiale conținute care includ dar nu se limitează la texte, denumiri produse, fotografii, logo, imagini, ilustrații, clipuri video, clipuri audio, mărci, modalități de prezentare sau alte materiale conținute de website, structura, criteriile de selectie si utilizare ale site-ului, precum și software-ul utilizat in construcția website-ului sunt protejate de drepturi de autor, mărci comerciale/sau alte drepturi de proprietate intelectuală.

Logo-ul și alte însemne ale mărcii ArcStudio prezente pe website, fie înregistrate sau nu, sunt proprietatea NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ in România și în alte țări.
Conținutul acestui website nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal premise și doar cu acordul expres al NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ. Toate drepturile sunt rezervate, peste tot în lume.

Materialele incluse in acest website sunt publicate cu scop promotional și informativ, pentru uz privat și nu comercial. Cu excepția utilizării personale, este interzisă reproducerea, publicarea, transmiterea, distribuirea, republicarea, afișarea, îndepărtarea, ștergerea, adăugarea sau orice altă modificare, crearea de lucrări derivative, vânzarea sau participarea la vânzarea acestui website sau a oricăror materiale incluse sau a oricărui software folosit. Orice alta utilizare a materialelor din acest website, inclusive reproducerea in alte scopuri decat pentru utilizare non-comercială, modificarea, distribuirea sau republicarea fara consimțământul prelabil al NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ este strict interzisă și se consideră a fi o încălcare a Termenilor si Condițiilor de utilizare a website-ului.

Acceptarea Termenilor si Condițiilor de utilizare a website-ului presupune acordul dvs de a nu afecta, sau interfera în vreun fel cu elementele de Securitate ale website-ului și cu elementele care previn sau restricționeaza utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a website-ului sau a conținutului acestuia și de a nu iniția sau desfășura vreun fel de atac asupra website-ului și a bunei utilizări a acestuia.

Plasare comenzi

Plasarea oricărei comenzi prin intermediul website-ului se supune procedurii de achiziție concepute de NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ, care presupune o serie de pași de urmat in vederea confirmării comenzii.

Dat fiind ca ArcStudio își dorește reducerea la minimum a producerii de deșeuri textile și crearea de piese de îmbrăcăminte care sunt dorite și asumate, stocul de produse este redus iar procesarea comenzilor are loc doar după plasarea lor pe website.

In acest sens va informăm că termenul de procesare al comenzilor poate dura între 5-10 zile, acest termen putând să sufere extinderi în perioadele aglomerate sau în funcție de tipul de personalizare al produsului comandat. Procesarea are loc de luni pana vineri, exceptând sărbătorile legale, comenzile plasate dupa ora 16.00 vineri sau înaintea unei sărbători legale urmând sa fie procesate începând cu următoarea zi lucrătoare. ArcStudio/NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu poate fi trasă la răspundere pentru întârzieri neprevăzute.

Comanda pe website se poate face atât de către clienții înregistrați ca și utilizatori pe site, cât și de vizitatorii ne-înregistrați. Ofertele prezentate pe site sunt în permanență supuse modificărilor. Prezentarea produselor pe website nu este o ofertă în sensul legal și nu are efecte legale, ci reprezintă un catalog online de prezentare. Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot exista diferenta intre culori/nuante vizualizate de dvs pe diverse dispositive si cele ale produselor fizice. ArcStudio nu-si asuma raspunderea pentru aceste diferente.

Vă informăm că apasarea butonului ”Adauga in Cos” nu presupune o achiziție, însă prin folosirea butonul “Finalizare Comanda” sunteti de acord să licitați pentru bunurile din coșul virtual și astfel se va angrena o plată din partea dvs.

Înainte de plasarea comenzii vă rugăm să vă asigurați de acuratețea informațiilor pentru expediere: nume si prenume, adresă completă, inclusiv indicații suplimentare (cum ar fi nr de interfon). ArcStudio nu își asumă răspunderea pentru transmiterea coletului la o adresă incorectă, iar costul pentru retur și relivrarea cade in sarcina cumpărătorului.

În mod automat, adresa de facturare este considerata și adresa de livrare, daca totusi doriti sa se livreze la o alta adresa bifati ‘Livrezi la o alta adresa’, astfel vor aparea inca un set de campuri pentru adresa de livrare.

Nota comanda este câmpul unde puteti introduce o nota impreuna cu comanda dvoastra. De exemplu pentru realizarea anumitor produse avem nevoie de marimile dvoastra, lucru precizat in descrierea produsului. Daca nu ni le transmiteti odata cu plasarea comanenzii, le puteti transmite ulterior per e-mail la comenzi@arcstudiowear.com, precizand numarul comenzii, sau va vom contacta noi pentru a le obtine, dupa confirmarea comenzii.

Adresele de facturare/livrare sunt pre-completate la utilizatorii inregistrati pe site. La clientii ne-inregistrati trebuie completate in momentul check-out-ului.

Odata plasata comanda și efectuată plata, ArcStudio vă va transmite un e-mail de confirmare a primirii comenzii pe adresa de e-mail furnizată de dvs la plasarea comenzii sau la înregistrarea contului, prin intermediul căruia veți fi informat de faptul ca cererea de comanda a fost preluata si urmeaza sa fie confirmat/infirmat daca poate fi onorata. Ulterior ArcStudio va trimite al doilea e-mail care contine detalii referitoare la comandă: lista de produse, prețuri, cantitate, eventuale discounturi etc., precum și asupra disponibilității produselor din coșul dvs de cumpărături și acceptarea/neacceptarea comenzii din partea ArcStudio. Contractul vânzare-cumpărare se consideră încheiat între dvs ca și client și ArcStudio ca și furnizor în momentul în care ArcStudio confirmă că se angajeaza la procesarea comenzii. O comandă neconfirmată nu va avea valoare contractuală între părți. În cazul în care ArcStudio nu poate onora comanda dvs, plata deja efectuata va fi rambursată integral prin același mijloc de plată folosit de dvs. Dacă doriți să vă asigurați de disponibilitatea produselor înaintea plasării comenzii pe website, puteti contacta direct ArcStudio prin intermediul datelor de contact de pe website.

Odată procesată comanda veți primi un e-mail prin care veți fi informat de detaliile referitoare la livrare însoțit de factura pentru produsele comandate. Aceasta factură va fi disponibilă pentru dvs in sectiunea Contul Meu, in cazul in care sunteti un utilizator inregistrat.

Customizari/Personalizari

Oferta ArcStudio constă în serii limitate sau piese unicat care se execută în genere pe mărimi standard. Unele dintre piese vor avea opțiunea de comunicare a unora dintre măsuri în vederea executiei. De exemplu, la o fustă cloș e posibil sa fie comunicată circumferința taliei și lungimea dorită a fustei.

Dacă doriți ajustarea unora dintre piesele pe mărimi standard care nu au optiune de introducere masuri, ArcStudio este deschis la discuții și vă invităm să ne contactați pe adresa de e-mail claudia@arcstudiowear.com.

În cazul în care ajustarea presupune folosirea de mai mult textil decât este prevăzut pentru măsurile standard, este posibilă aplicarea unei taxe suplimentare. In acest caz, plata se va efectua in contul bancar al NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ. Comanda nu se va procesa fără acordul dvs asupra sumei de plată.

In cazul in care ati optat pentru comunicarea masurilor dvs in locul celor standard si/sau au fost efectuare orice fel de ajustari, piesele de imbracaminte devin personalizate si ca atare, devin nereturnabile, nerambursabile, nu se mai pot efectua schimburi cu alte piese și nici nu mai pot suferi alte modificări. De asemenea, odata intrate in productie, comanda nu mai poate fi anulata.

Printre produsele ArcStudio se află și produse decorate, fie manual, fie mecanic (pictură manuală, broderii manuale, cusaturi decorative mecanice, cusături decorative manual etc ). Vă informăm că, in cazul în care produsul este marketat cu decorația inclusă, puteți opta pentru eliminarea ei si in acest caz piesa nu se considera personalizata. În cazul în care decorația nu este inclusă, puteți opta pentru aplicarea ei contra unei taxe care vă va fi comunicată înaintea acceptării comenzii, caz in care piesa devine personalizata si se aplica conditiile descrise in paragraful de mai sus.

Va rugam sa retineti faptul ca produsele vor avea indicatii referitoare la ingrijire si, cu precadere in cazul produselor personalizate, acestea vor implica anumite conditii de ingrijire pentru a se prelungi durata de viata a produsului si a decoratiei. Mai ales in cazul produselor pictate manual, ArcStudio nu isi asuma raspunderea pentru degradarea decoratiilor daca produsul nu a fost ingrijit conform instructiunilor.

Plata

Plata comenzilor plasate pe website se face prin procesatorul de plati Paylike, doar sub rezerva acceptarii de catre client a acestor Termeni si Conditii și a Termenilor și Condițiilor procesatorului de plati Paylike, cu ale căror condiții de utilizare suplimentare celor indicate în cuprinsul prezentului înscris, cumpărătorul se declară în mod expres de acord la momentul efectuării plății.

Aici puteti citi termenii si conditiile Paylike: https://paylike.io/terms-of-service

Apasarea butonului „Finalizeaza comanda” va va redirectiona spre pagina securizata de plata Paylike. Datele dvs de plată sunt procesate doar de Paylike si criptate astfel încât NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu are acces la ele.

Dacă abandonați procesul de cumparare in acest punct sau pagina expira dintr-un motiv sau altul (de exemplu conexiune la internet instabila) fara ca plata sa fi fost completata sau plata este refuzata de catre procesator, comanda se considera esuata. Daca doriti plasarea comenzii e necesar sa reluati procesul de plata.

Se acceptă cărți de debit/credit VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO emise în UE sau in afara UE, în numele persoanelor fizice sau juridice.

Va informama ca NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu este inregistrata in scopuri de TVA.

Indiferent de modalitatea de plată NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu este/nu poate fi facută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Procesare comanda

Procesarea comenzii va incepe odata ce au fost stabilite si confirmate toate detaliile referitor la comanda prin intermediul e-mail-ului si/sau telefonic.

Termenul de procesare al comenzilor poate dura între 5-10 zile, acest termen putând să sufere extinderi în perioadele aglomerate sau în funcție de tipul de personalizare al produsului comandat. Procesarea are loc de luni pana vineri, exceptând sărbătorile legale, comenzile plasate dupa ora 16.00 vineri sau înaintea unei sărbători legale urmând sa fie procesate începând cu următoarea zi lucrătoare. Arcstudio/NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu poate fi trasă la răspundere pentru întârzieri neprevăzute sau datorate lipsei de acuratețe a datelor de livrare datorate clientului.

Odata procesata comanda, vom plasa o comanda de ridicare colet pentru curier si va vom transmite un e-mail cu informatii legate de stadiul comenzii si modalitatea de urmarire a livrarii coletului.

Livrare comanda

Înainte de plasarea comenzii vă rugăm să vă asigurați de acuratețea informațiilor pentru expediere: nume si prenume, adresă completă, inclusiv indicații suplimentare (cum ar fi nr de interfon, coduri de acces, nr de scară etc). ArcStudio nu își asumă răspunderea pentru transmiterea coletului la o adresă incorectă, iar costul pentru retur și relivrarea cade in sarcina cumpărătorului.

In mod automat, adresa de facturare este considerata și adresa de livrare, daca totusi doriti sa se livreze la o alta adresa bifati ‘Livrare la o alta adresa’, astfel vor aparea inca un set de campuri pentru adresa de livrare.

Va informăm că nu livrăm la hoteluri, căsuțe poștale sau oficii poștale.

La preluarea coletului, vă rugăm să verificați conformitatea comenzii și să ne informați de orice inadvertențe în scris la comenzi@arcstudiowear.com. Dacă produsul pe care îl primiți este deteriorat, vă rugăm să îl returnați în stadiul in care l-ați primit fără să îl purtați, spalați, deteriorați, modificați sau se îndepărtați etichetele. Dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite, ArcStudio nu poate proceda la rambursarea costulor achitate de dvs.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare.

Livrare in Romania

În România, livrarea se efectuează prin curierul door-to-door Sameday, de luni până vineri intre orele 09.00-18.00 si sambata pana la ora 14.00. De regula livrarea in zona acoperita de reteaua Sameday dureaza intre 24 si 72 ore, cu exceptia perioadelor aglomerate cand acest termen se poate extinde.

Pentru serviciul de livrare se percep costuri fixe, care sunt incluse in totalul comenzii dumneavoastra si vor fi vizibile in cosul dvs de cumparaturi inaintea finalizarii comenzii:

 • 23 RON pentru produse usoare (sub 2kg)
 • 30 RON pentru produse grele (peste 2kg)

Livrarea se plateste o singura data per comanda, chiar daca comanda contine mai multe produse. Daca sunt mai multe produse in comanda, si cel putin unul dintre ele este de clasa “produse grele”, se va taxa livrarea pentru produsele grele, anume 30 RON.

Pentru livrarea in zona neacoperita de reteaua Sameday se percepe o taxa extra de 30 lei si livrarea poate dura pana la 72 ore.

SAMEDAY COURIER va efectua implicit două încercări de livrare, în zile lucrătoare consecutive. În cazul în care destinatarul nu este găsit la destinație, SAMEDAY COURIER va lasă un aviz care conține detalii despre: numărul documentului de transport, cod poștal, adresa punctului de prezența SAMEDAY COURIER unde va fi depozitată trimiterea precum și informații despre următoarea încercare de livrare. Destinatarul are posibilitatea de a modifica adresa de livrare sau ziua următoarei încercări de livrare. Dacă în urmă celor două încercări de livrare trimiterea poștală nu va fi predată destinatarului, această va fi păstrată la punctul de prezența SAMEDAY COURIER, timp de 7 zile calendaristice de la dată ultimei avizari. Dacă livrarea nu se poate efectua, coletul va fi returnat, comanda anulata si va trebui relansata.

Livrare in UE si UK

ArcStudio livreaza si pe teritoriul UE si in Marea Britanie la o taxa fixa de 100 lei/25 eur.

Livrarea se face prin Poșta Română și serviciul postal național al țării respective. Timpul de livrare poate varia intre 7 si 30 zile.

Mentionam ca prețurile publicate nu includ taxele vamale și nici TVA. Orice alte taxe vamale, de transport sau taxe de manevrare a mărfii pentru fiecare țară în parte cad în sarcina cumpărătorului. Aceste taxe vor fi achitate la livrarea în țara de destinație. Va rugam sa contactati oficiul postal local pentru mai multe informatii.

Livrare in afara UE si UK

Daca doriti sa comandati din afara UE sau UK, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail comenzi@arcstudiowear.com. pentru a discuta optiuni de livrare si de plata.
Mentionam ca prețurile publicate nu include, taxe import, taxele vamale și nici TVA sau aorice alte taxe care s-ar mai putea impune. Orice alte taxe vamale, de transport sau taxe de manevrare a mărfii pentru fiecare țară în parte cad în sarcina cumpărătorului. Aceste taxe vor fi achitate la livrarea în țara de destinație. Va rugam sa contactati oficiul postal vamal local pentru mai multe informatii. Legislatia vamala locala poate sa impuna furnizarea mai multor informatii pentru predarea livrarii. Regulamentele si timpul de livrare depend de fiecare tara.

Politica de schimb, retur, anulare a comenzii

Politica de schimb

Nu acceptam schimburi. Daca nu sunteti multumit de produsul primit, va rugam sa il returnati conform paragrafelor de mai jos si sa plasati o noua comanda.

Politica de retur comanda

Conform legislatiei in vigoare, puteti returna/anula orice comanda in 14 zile de la intrarii in posesie a coletului fara justificari. Dat fiind ca returul produselor /anularea comenzii este un process care implica costuri de timp si financiare de ambele parti, va rugam sa consultati cu atentie informatiile de pe pagina arcstudiowear.com, precum si sa ne contactati prin e-mail la adresa claudia@arcstudiowear.com sau la nr de telefon furnizat pe website, pentru clarificarea oricaror aspecte legate de comanda dvs sau specificatii ale produselor dorite, inaintea plasarii comenzii sau a retragerii acesteia.

Pentru a fi eligibil pentru retur/anulare un produs trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii cumulative:

 • Trebuie sa ne informati de decizia de returnare a produsului in scris, la email-ul comenzi@arcstudiowear.com in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, mentionand numarul comenzii si produsele din comanda pe care doriti sa le returnati; in urma acestei informari veti primi o instiintare prin intermediul careia va notificam ca am luat la cunostiinta de intentia dvs
 • Produsele returnate trebuie sa fie pe masuri standard si sa nu fi suferit vreun fel de personalizare sau customizare; va rugam sa consultati paragrafele de mai sus pentru detalii despre acest subiect si ce se considera personalizat/customizat; comanda pentru produsele personalizate poate fi anulata doar daca acestea nu au intrat deja in productie;
 • Produsele returnate trebuie sa fie in starea originala (fara sa fi fost purtate, murdarite, spalate, modificate sau deteriorate in vreun fel, sa pastreze etichetele originale atasate); va recomandam inspectarea atenta a produselor inainte detasarii etichetelor
 • Returul produselor trebuie facut in maxim 14 zile de la data la care ne-ati informat despre decizia dvs de returnare; Precizam ca retur inseamna mai specific faptul ca noi am intram in posesia coletului transmis de dvs in aceeasi fereastra de timp de 14 zile.
  Orice colet primit dupa depasirea acestui termen nu mai este eligibil pentru retur.
 • Odata primit coletul de la dvs va suferi o inspectie de calitate si in urma acesteia se poate proceda la rambursarea sumelor platite daca produsul returnat corespunde formei originale in care a fost transmis catre dvs. si nu a suferit nici un fel de deteriorari. Va informam ca raspunderea referitor la integritatea produselor returnate este in sarcina dvs din momentul in care ati receptionat coletul si pana in momentul in care coletul de retur a fost receptionat in siguranta de catre noi. Nu acceptam raspunderea pentru produsele pierdute sau deteriorate sau a caror valoare a fost diminuata din cauza manipularii defectuaose in timpul tranzitului, aceasta fiind in sarcina dvs si a transportatorului ales de dvs. Diminuarea valorii produsului se suportă de dvs. Suma reprezentând diminuarea valorii produsului se va scădea din suma ce vi se cuvine ca urmare a exercitării dreptului de retragere. In cazul in care consideram ca nu mai putem valorifica deloc acest produs, ne rezervam dreptul de a nu il rambursa deloc. Va recomandam sa impachetati corespunzator produsul pentru a avita orice deteriorare pe timpul transportului si sa pastrati orice document de plata/urmarire a coletului.

Responsabilitatea si costurile de retur cad in sarcina dvs si puteti alege oricare dintre serviciile de curierat door-to-door disponibile.Va informam ca nu acceptam colete cu plata ramburs sau alte modalitati de achitare la destinatar, costul de transport trebuind achitat de dvs la expediere.

Odata parcurs controlul calitatii produselor returnate, vom proceda la rambursarea sumelor initiale platite de dvs. Daca dintr-o comanda cu mai multe produse decideti sa pastrati unele dintre ele, costul initial de livrare nu este ramsbursabil, doar costul in sine al produselor returnate. De asemenea, nu sunt eligibile pentru ramsburs orice fel de alte taxe vamale, de manevrare a marfii sau orice alte taxe suplimentare achitate de dvs pentru intrarea in posesie a coletului la livrarea initiala.

Rambursarea sumelor catre dvs va avea loc in 72 ore de la primirea returului si acceptarea calitatii coletului de catre noi, in cazul returului. In cazul anularii comenzii, sumele vor fi rambursate in 72 ore de la primirea instiintarii din partea dvs ca se doreste retragerea comenzii. Sumele vor fi rambursate catre acelasi card/cont bancar din care s-a facut plata. Va rugam sa retineti faptul ca procesarea rambursului poate dura cateva zile, in functie de procesatorul de plati si de banca dvs.

Politica de anulare comanda din partea clientului

Conform legislatiei in vigoare, puteti anula orice comanda in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului initial de confirmare a primirii cererii dvs de comanda. In cazul in care comanda a fost deja livrata catre dvs, retragerea dvs va fi tratata ca un retur, nu anulare, si veti fi nevoit sa returnati produsul in termenii descrisi mai sus. Avand in vedere ca produsele noastre sunt executate in regim de comanda, ele intrand in productie in momentul in care comanda este plasata pe website, va rugam sa consultati cu atentie informatiile de pe pagina arcstudiowear.com, precum si sa ne contactati prin e-mail la adresa claudia@arcstudiowear.com sau la nr de telefon furnizat pe website, pentru clarificarea oricaror aspecte legate de comanda dvs sau specificatii ale produselor dorite, inaintea plasarii comenzii sau a retragerii acesteia.
Pentru a fi eligibil pentru anulare un produs trebuie sa intruneasca urmatoarele conditii cumulative:

 • Trebuie sa ne informati de decizia de anulare a produsului in scris, la email-ul comenzi@arcstudiowear.com in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului initial de confirmare a primirii cererii dvs de comanda. Va rugam sa mentionati numarul comenzii si produsele din comanda pe care doriti sa le anulati; in urma acestei informari veti primi o instiintare prin intermediul careia va notificam ca am luat la cunostiinta de intentia dvs. In cazul anularii partiale a comenzii, costul de livrare se suporta in continuare de catre client pentru produsele care raman in comanda.
 • Produsele returnate trebuie sa fie pe masuri standard si sa nu fi suferit vreun fel de personalizare sau customizare; va rugam sa consultati paragrafele de mai sus pentru detalii despre acest subiect si ce se considera personalizat/customizat; comanda pentru produsele personalizate poate fi anulata doar daca acestea nu au intrat deja in productie;

In cazul anularii comenzii, sumele vor fi rambursate in 72 ore de la primirea instiintarii din partea dvs ca se doreste retragerea comenzii. Sumele vor fi rambursate catre acelasi card/cont bancar din care s-a facut plata. Va rugam sa retineti faptul ca procesarea rambursului poate dura cateva zile, in functie de procesatorul de plati si de banca dvs.

Anulare comanda de catre ArcStudio

Avand in vedere ca produsele noastre sunt executate in regim de comanda si nu sunt deja pe stoc in momentul in care ccomanda este plasata pe website, precizam urmatoarele:

 • ArcStudio isi rezerva dreptul de a anula comanda. Motivele pot fi: nu mai exista materialul din care a fost realizat produsul, in momentul de fata nu avem capacitatea lucrativa necesara pentru a finaliza comanda dumneavoastra etc.. Desigur ne straduim sa onoram toate comenzile, sau daca apar probleme legate de materiale vom incerca sa va oferim solutii alternative. Totusi in cazul in care nu trebuie sa anulam o comanda primita, va vom comunica aceasta prin e-mail impreuna cu motivul anularii si va vom rambursa integral suma platita.
 • ArcStudio va poate contacta telefonic sau per e-mail pentru a va cere informatii necesare pentru realizarea produselor (de exemplu masurile dumneavoastra)

ArcStudio mai poate anula orice comanda plasata de dumneavoastra, cu notificarea concomitenta sau ulterioara, fara ca o astfel de anulare sa atraga raspunderea sau obligatia noastra la suportarea oricaror prejudicii, in urmatoarele cazuri:

 • Neacceptarea tranzactiei de catre banca emitenta a cardului dumneavoastra
 • Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat Paylike
 • Datele furnizate de catre dumneavoastra sunt incomplete sau incorecte
 • Societata considera in baza unor motive obiective ca prin plasarea comenzii urmariti un scop ilicit sau cauzator de prejudicii pentru aceasta sau asociatii sai
 • Oricare dintre Termenii şi condiţiile sau Politicile afisate pe site nu au fost respectate de catre dumneavoastra

Prevederile de mai sus nu afectează și nici nu limitează vreun drept prevazut de lege.

Garantarea calitatii produselor

Dacă produsul/produsele pe care le-ați primit prezintă defecte, vă rugăm să ne transmiteti o notificare scrisă în acest sens și să returnați produsul/produsele respective. Pentru orice produse considerate defecte, noi vom efectua o rambursare integrală.

Litigii

In cazul in care orice conflict ar putea apare intre NEMEȘ CLAUDIA ALEXANDRA ÎI/ARCSTUDIO si clienti/utilizatori se va cauta rezolvarea amiabila. In cazul in care aceasta rezolvare amiabila nu este posibila, litigiul va fi disputat de catre instantele competente românesti din Cluj Napoca.

Reclamații

Pentru orice fel de reclamatii, va rugam sa ne scrieti la claudia@arcstudiowear.com sau sa ne sunati la nr de tel. publicat pe website. Va asiguram ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru rezolvarea acestora in cel mai scurt timp posibil.

Masurile ANPC de informare a consumatorilor cu privire la solutionarea alternativa a litigiilor (informatii disponibile aici și aici).