Despre-Noi-Header-ArcStudio

Povestea ArcStudio

ArcStudio este o marcă de slow fashion din Cluj Napoca, care a prins contur în 2020. Povestea a început cu mult timp în urmă prin plăcerea de a petrece timp în natură și de a explora diverse idei creative.

Observarea sezonalității, a felului în care materia este în perpetuă transformare și bucuria experimentării frumuseții naturale și-au pus amprenta în mod definitiv pe modul în care acest proiect este conceput. Astfel, totul se derulează având la bază firescul reînnoirii.

Rezultatul impulsurilor creative și ecologice este o bancă de materiale.

Colecționate de mai bine de un deceniu, aceastea se transformă treptat în îmbrăcăminte frumoasă. Totul pentru femeile care își doresc să experimenteze feminitatea, simplitatea și confortul.

Diversitatea materialelor provoacă găsirea acelui design atemporal, care susține exprimarea personalității feminine complete. Astfel, conversația cu fiecare bucată de material selectată manual răspunde la câteva întrebări importante.

Cum poate avea loc transformarea în frumusețea funcțională?

Cum poate această țesătura să devină o piesă de îmbrăcăminte versatilă?

Mai mult de atât, cum poate să-și ocupe locul într-o garderobă de calitate și durată?

Claudia

Întrebările sunt puse chiar de fondatoarea acestui brand, Claudia Nemeș.

Născută în 1982 în România, Claudia este un designer român auto-didact. Aceasta a decis să îmbine pasiunea pentru natură și dragostea de frumos și să lanseze o invitație de a pătrunde în universul ArcStudio.

Micul atelier din Cluj Napoca este spațiul în care este găzduită banca de materiale. Tot aici are loc întregul proces creativ și se execută manual fiecare piesă ArcStudio.

De asemenea, este locul în care se desfășoară și alte activități care susțin practicile sustenabile. Cum ar fi: schimburile de haine sau proiectele de upcycle. 

LookBook

Banca de materiale

Tree Branch Beauty

Home Session

Golden Autumn